NAJVEĆI UTJECAJ

Kate Midddleton s modnog trona uspjela skinuti Meghan Markle

04.09.2018 u 11:01

Bionic
Reading

Usprkos tome što je ovu godinu obilježila Meghan Markle te njezino kraljevsko vjenčanje s britanskim princem Harryjem, njezina šogorica Kate Middleton, po svemu sudeći, imala je najveći modni utjecaj na kupovne navike žena u Velikoj Britaniji

Prema napisima britanskog Evening Standarda, eBayev godišnji izvještaj o prodaji za Veliku Britaniju otkrio je kako je vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton imala veći utjecaj na kupovne navike žena od novopečene članice britanske kraljevske obitelji Meghan Markle.

  • +10
Modni stil Meghan Markle i Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako ističu u godišnjem izvješću, trudnički stil Kate Middleton privukao je ogromnu pažnju javnosti i 'generirao više online pretraživanja na eBayevim stranicama od bilo koje kraljevske dame u prošloj godini'.

Neosporna je činjenica da su modni odabiri Meghan Markle ostavili velik dojam na žene diljem svijeta. Od torbi, haljina pa sve do cipela - sve što je odjenula bivša američka glumica rasprodano je u trenu, ali njezina šogorica Kate Middleton još uvijek se nalazi u samom vrhu kada je riječ o stilu i modnom utjecaju.

  • +6
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Britanski Evening Standard fokusirao se na specifične odjevne komade viđene na Kate koji su rezultirali značajnim online pretraživanjima u prošloj godini. Prema svemu sudeći, pretraga za savršeno krojenim trudničkim kaputima utrostručila se u studenom prošle godine, tijekom vojvotkinjine treće trudnoće.

  • +13
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Njezina nezaboravna crvena haljina dizajnerice Jenny Packham, u kojoj se s princem Louisom pojavila na stubištu bolnice u travnju ove godine, rezultirala je udvostručenim online pretraživanjima komada s potpisom britanske dizajnerice.

  • +21
Kate Middleton i princ William Izvor: Pixsell / Autor: John Stillwell/Press Association/PIXSELL

U tekstu se također navodi kako je, osim Jenny Packham, nekoliko omiljenih dizajnerskih imena Kate Middleton, poput Alexandrea McQueena i brenda Seraphine, specijaliziranog za trudničku modu, doživjelo ogroman rast u online pretraživanjima na eBayevim stranicama zahvaljujući vojvotkinji od Cambridgea.

  • +16
Najbolja modna izdanja Kate Middleton u 2017. godini Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia