POZIRANJE NAKON PORODA

Treći put bira isto: Kate Middleton u haljini omiljene dizajnerice uspjela modno razočarati

24.04.2018 u 09:13

Bionic
Reading

Samo nekoliko sati nakon poroda britanska miljenica Kate Middleton potrudila se izgledati besprijekorno elegantno prilikom odlaska iz londonske bolnice St. Mary's

Kao i svaki put do sada, Kate je s prinovom u engleskoj kraljevskoj obitelji napustila bolnicu u haljini s potpisom omiljene joj britanske dizajnerice Jenny Packham, a nju je kombinirala s cipelama Gianvita Rossija u nijansi nude.

Vojvotkinjin odabir crvene haljine - tunike s čipkastim ovratnikom mnogi su protumačili kao suptilnu posvetu pokojnoj svekrvi, princezi Diani, koja je sličnu odjevnu kombinaciju odabrala prilikom odlaska iz bolnice 1984. godine, nakon rođenja princa Harryja.

Diana je tada nosila dugi crveni kaput dizajnera Jana van Veldena s bijelom bluzom i tamnocrvenom vrpcom na ovratniku.

Uoči dolaska na svijet novog princa osobna stilistica Kate Middleton, Natasha Archer, koja pomno planira njezine outfite za službene angažmane i međunarodne turneje, viđena je kako napušta bolnicu nakon što je Kate navodno uručila haljinu koju je britanska dizajnerica kreirala isključivo za nju.

  • +21
Kate Middleton i princ William Izvor: Pixsell / Autor: John Stillwell/Press Association/PIXSELL

Ljubitelji engleske kraljevske obitelji očekivali su da će se Kate pojaviti u haljini omiljene britanske dizajnerice, u čijim se haljinama mogla vidjeti i nakon rođenja princa Georgea 2013. godine i princeze Charlotte 2015. godine.

  • +5
Prvo poziranje Kate Middleton i princa Williama s princezom Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: NN

Takozvani 'efekt Kate' izazvao je pravu pomutnju u web trgovini britanske dizajnerice kada je vojvotkinja ugledana u njezinoj točkastoj haljini nakon rođenja princa Georgea.

  • +4
Prvo poziranje Kate Middleton i princa Williama s princem Georgeom Izvor: Profimedia / Autor: NN

Samo nekoliko sati nakon pojavljivanja na stubama bolnice St.Mary's, haljine slične siluete s potpisom Jenny Packham rasprodane su brzinom svjetlosti.