Sada je vrijeme za nabavku kaputa

Ovo su kaputi koji mijenjaju život

08.03.2018 u 09:40

Bionic
Reading

Idealno je vrijeme za nabavku kaputa. Cijene su povoljnije, izbor odličan, a iduće jeseni će vam to još uvijek biti novi komad odjeće

Sve što trebate je – odluka.

Zima još uvijek traje, toplu odjeću još trebamo, a vi ste baš neki dan promislili kako ste sebi dosadili u lanjskom zimskom kaputu. Idealna prilika za nabavku novoga, zar ne!?!

Kaput je najmoćniji komad odjeće. Zaslužan je za vaš prvi dojam, za privlačenje pažnje, za osobni osjećaj udobnosti, topline, zaštićenosti, sigurnosti. Osim što se njime štitimo od hladnoće i vlage, to je jedini komad koji ćemo baš svakog dana zgrabiti s vješalice, navući i otići s njim. Za taj se komad garderobe naročito vežemo, jer nam je saveznik u hladnim danima. Zbog toga je neobično važno da izaberemo kaput koji će nas dobro grijati, koji nam pristaje licu i osobnosti, koji se sretno može koristiti i ujutro i navečer, koji je idealan za posao, za kupovinu, za ležernu šetnju, za noćni izlazak. Međutim,  koliko god da je univerzalan i služi za više namjena, ne treba inzistirati na njegovoj – običnosti. Odabir kaputa koji će biti zbog boje, kroja ili materijala ponešto drugačiji od možda dosadašnjih koje ste nosili, vrlo često nam pripomogne u želji da 'promijenimo nešto u svom životu'. Odvažnijim kaputom možemo sebi napraviti veliku sreću, možemo se potaknuti na druge promjene, drastično ili donekle promijeniti stil i time okrenuti neku novu stranicu u svom životnom scenariju.

Pridajte sebi pažnju – sad!

Ružičasti kaput

Ružičasta već nekoliko sezona osvaja modne trendove i piste. Ružičasti kaput? Zašto ne! Gucci i Valentino su za ovu sezonu predložili upravo ovaj odjevni predmet u tonovima ove predivne boje. Neovisno hoćete li kaput kombinirati sa trapericama, elegantnim salonkama ili mini suknjom budite sigurni da nećete pogriješiti. Još se niste uvjerili da je ta boja upravo za vas? Postoji razlog zašto ružičasta toliko dugo vremena opravdava svoj modni status i predstavlja novi simbol ženstvenosti – zahvaljujući cijeloj paleti različitih mekim i jarkih tonova pristaje svakoj boji kose i odlično se reflektira na svaki ten. Ružičasta uistinu pristaje svakoj ženi, zablistajte!

Klasičan kaput strogog kroja

Muški materijali strogog kroja  se vraćaju na velika vrata! Ovakav kaput, rigoroznih linija i izrađen od tvid tkanine ili pepita uzorka, garantira snažan dojam, nepogrešivu eleganciju i osebujan stil. Bez obzira da li ste se odlučili za 'dandy' kombinaciju ili su svi ostali detalji na vama klasični ili ste možda odlučili upotpuniti svoj stil uz otkačene šešire, čizme, haljine – neutralni tonovi u kombinaciji sa ovakvim krojem upravo naglašavaju ženstvenost, otmjenost ili želju za posebnošću.

Crveni kaput

Kaput koji može biti pravi pogodak za 'casual street style' kombinaciju. Crveni kaput bilo kojeg kroja ili tkanine, uvijek možete navući i uz crne kožne hlače, trendovske čizmice, uz odgovarajući crveni ruž na usnama, a onda možete jednako sigurnim korakom kročiti inozemnim i domaćim ulicama, dok vam se u reflektirajućim staklima sunčanih naočala zrcale pogledi koji vas primijećuju. Odvažite se zakoračiti u svijet crvene i začiniti malo tmurne ulice!

Kaput neutralne boje

Pravi 'bingo' u garderobi!

Modri ili u boji devine dlake – uz takve kapute možete razviti maštu u mnogim smjerovima - dovoljno je izmijeniti glomaznu vunenu kapu, vojničku šubaru i uz to primjerene elegantne cipelice, oslikane gležnjače ili stroge vojne sjajne čizme - i već ste s tri kombinacije prerušili sebe ovisno u kakvom ste raspoloženju. Ovakav kaput trpi i šašave mačkaste naočale, duge pletene šalove i vojna odlikovanja na grudima.

Vječni crni kaput

Baš kao i crna haljina – klasik, možda najčešći ali nikako dosadan izbor koji se krojem razlikuju na najnevjerojatnije načine. Bez obzira da li ima rusku kragnu, muške revere, krzno oko vrata,  da li je na duplo kopčanje ili se samo vezuje u struku kao topla kućna haljina iz nekadašnjih holivudskih filmova, da li je u mini verziji kao što je Twiggy nosila ili divno strukiran seže skoro do gležnjeva, uvijek je zanimljiv i krajnje – inspirativan. Dozvoljava vam da na temelju samo jednog crnog kaputa – napravite svašta. Elegantna dama, francuska školarka, bliska prijateljica slavne Chanel, sanjarka koja se voli stilizirati u skladu s omiljenim prohujalim vremenima s obzirom na glazbu koju preferira, intelektualka koja njeguje izgled britanske spisateljice s početka prvog svjetskog rata... Sve samo s jednim crnim kaputom.

Cijelu ponudu kaputa po akcijskim cijenama možete pogledati ovdje.