ODMJEREN I SVESTRAN

Kaputi koji nikad ne izlaze iz mode, a hit su ove zime

02.11.2016 u 08:48

  • +13

Kaputi muškog kroja

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

U hladnim danima, jedna od najisplativijih investicija je kupnja kvalitetnog kaputa. Uz posebno popularne oversized modele ili kapute vojničkog stila, i ove sezone na policama dućana čest su prizor kaputi inspirirani muškim stilom odijevanja

Klasičan kaput muškog stila uglavnom karakteriziraju detalji u znaku dvorednog kopčanja, strogog i odmjerenog kroja. Taj model kaputa već nekoliko hladnih sezona ne silazi s liste trendovskih komada, a svoje uspješno preživljavanje iz sezone u sezonu najviše može zahvaliti jednostavnosti, nosivosti u svim prilikama i lakom stiliziranju tako da odgovara gotovo svim modnim stilovima i ukusima.

Trend komadi inspiriranih muškim stilom odijevanja, djeluju posebno seksepilno ostavljajući snažan modni pečat. Kao što je slučaj s dugim blejzerima ili širokim košuljama, kaputi muškog kroja posebno će se istaknuti u kombinaciji s modno oprečnim komadima koji odišu ženstvenošću, poput haljina i suknji.

Iako se najpoželjnijim smatraju kaputi muškog kroja u standardnoj bež, sivoj ili crnoj boji, u aktualnoj ponudi na policama dućana s lakoćom ćete pronaći mnoštvo takvih modela kaputa u pastelnim ili jarkim tonovima s kojima u hladnim mjesecima nikako nećete proći neprimijećeno.