APSOLUTNI HIT

Kaput kojim ove zime nikako ne možete pogriješiti

26.10.2017 u 06:33

Bionic
Reading

Karirano je ove sezone jedan od nezaobilaznih trendova, a u kapute ukrašene klasičnim kariranim uzorkom danas se osobito isplati investirati

Popularnost takozvanog uzorka vichy u aktualnoj sezoni zamijenio je klasični karirani uzorak koji se danas nalazi na mnoštvu odjevnih komada. Uz sveprisutne karirane sakoe, kaputi ukrašeni ovim klasičnim uzorkom slove za najpoželjniji odjevni komad.

Aktualne kolekcije renomiranih dizajnerskih imena predstavljene početkom proljeća u svjetskim prijestolnicama dale su do znanja da ćemo ove sezone svjedočiti ogromnoj popularnosti kariranog uzorka, a za njihovim primjerom tradicionalno se povelo mnoštvo high street brendova nudeći neodoljive komade po pristupačnim cijenama.

U bogatu modnu ponudu, brendovi ulične mode uvrstili su nekoliko verzija kariranih kaputa koji osvajaju elegancijom i stižu kao odlična alternativa onima u boji devine dlake koji nikad ne izlaze iz mode.

Karirani modeli kaputa podjednako se dobro uklapaju u casual i elegantne varijante, a izbor je uistinu širok. Svim onim damama koje u ormaru imaju većinom crnu odjeću karirani kaput s dozom žute ili ružičaste podići će svaki osmišljeni stajling.

  • +18
Trend kariranih kaputa Izvor: Promo fotografije / Autor: promo