CRNA PANTERA

Kao u danima najveće slave: Naomi Campbell u toplesu na naslovnici poznatog časopisa

25.02.2021 u 22:12

Bionic
Reading

Iako je već 'zagazila' u šesto desetljeće života, Naomi Campbell i danas izgleda kao u danima kada je sa svojim prijateljicama - Christy Turlington, Cindy Crawford, Claudijom Schiffer i Lindom Evangelistom - suvereno vladala svjetskim modnim pistama

Da su je s pravom još 90-ih proglasili supermodelom, Naomi Campbell dokazala je još jednom. 50-godišnja ljepotica, poznata pod nadimkom 'crna pantera', pristala je pozirati za proljetno izdanje i-D magazina, noseći na sebi tek crne gaćice i ukras za glavu inspiriran karnevalima.

Grudi je tek prekrila nehajno rukama, ne zamarajući se time što joj se bradavica jasno vidi na naslovnici, i izgledala je, kao i obično - senzacionalno.

Cijeli editorijal ostavlja bez riječi, a Naomi je sretna što je sve snimano ponovno u Keniji, gdje je već snimala u pustinji 2019. godine, no tada je bila u potpunosti gola.

'Osjećala sam se ponosno, ponizno, ali i sretno što sam mogla biti dijelom te ekipe mladih kreativaca koji su svi iste boje kože kao i ja i što sam, nakon toliko godina provedenih u modnoj industriji, dobila priliku raditi s njima', rekla je Naomi Campbell i otkrila kako je Luis Alberto Rodriguez tek treći fotograf tamne boje kože s kojim je radila u svojoj karijeri koja traje već desetljećima.

  • +8
Naomi Campbell Izvor: EPA / Autor: CHRISTIAN MONTERROSA

Snimanje je inače održano i u njezinom domu u Keniji, gdje boravi svaki puta kada dođe na odmor. 'Kada gledate sve te slike, nadam se da možete vidjeti koliko je Kenija prelijepa, koliko je Afrika lijepa. Nadam se da će ljudi sada napokon shvatiti kakva se ljepota krije u Africi, koja ima toliko skrivenih dragulja i tajni. Dolazim ovdje od 1994. godine i još uvijek otkrivam stvari.'