čarobna haljina

Kao blizanke: Jelena Rozga i Rooney Mara u istim haljinama

18.03.2017 u 09:16

Bionic
Reading

Da prati modne trendove, ali je i ekološki osviještena, splitska je pjevačica odavno pokazala. Koliko joj se svidjela haljina iz H&M-ove kolekcije Conscious Exclusive, koju je nedavno na partyju Vanity Faira nosila i glumica Rooney Mara, pokazala je sinoć na dodjeli glazbenih nagrada Porin. Elegantna haljina napravljena je od recikliranog poliestera, izrađenog od obrađenog plastičnog obalnog otpada, a cijela ta kolekcija u prodaji će se naći od 20. travnja

Sa sinoćnje dodjele glazbenih nagrada Porin splitska pjevačica Jelena Rozga otišla je kući bez osvojene nagrade. Ipak, zbog jedne je stvari itekako bila jedna od tema razgovora. Njezina haljina iz H&M-ove kolekcije Conscious Exclusive, koja će u Hrvatskoj biti dostupna tek od 20. travnja, bila je pun pogodak.

Prozračna i svečana plisirana haljina, u puderastoružičastoj boji, sašivena je od recikliranog poliestera izrađenog od obrađenog plastičnog obalnog otpada, odnosno bionica. Zanimljivo je da je istu takvu haljinu nedavno odjenula i glumica Rooney Mara, koja je upravo taj model odabrala za ovogodišnji party Vanity Faira.

Uz H&M-ovu haljinu, Jelena je odabrala cipele Stelle McCartney, dok je za sam nastup odlučila odjenuti haljinu Ivana Jurić Designa.