NEMOJTE POGRIJEŠITI

Kakvu prosidbu priželjkuju žene?

13.02.2013 u 13:18

Bionic
Reading

Valentinovo se mnogima čini kao idealan dan za prosidbu, a jedna je studija pokazala da je to i mnogim ženama jako romantičan potez

Jedna od četiriju anketiranih žena rekla je da bi joj savršena prosidba bila na pješčanoj plaži na samo Valentinovo, i to nakon dvije godine veze.

Ako zaista želite napraviti prosidbu za pamćenje, osim Valentinova trebate uključiti element iznenađenja, što priželjkuje 32 posto žena. Oko 21 posto njih smatra da je za savršenu prosidbu potrebno nekakvo romantično okruženje, a 20 posto žena smatra da je muškarac obavezan i kleknuti na jedno koljeno dok izgovara sudbonosno pitanje.

Jedna od deset žena čak smatra da je lijepo prije svega otići kod oca i zatražiti njezinu ruku. Tek 30 posto žena smatra da muškarac treba sam izabrati zaručnički prsten, a 62 posto nema ništa protiv da ga odaberu zajedno.

Istraživanje je radila tvrtka koja proizvodi alkoholna pića, Lambrini, a pokazalo se da većina žena smatra da bi muškarci o prosidbi trebali razmišljati nakon dvije godine veze. Oko 49 posto žena reklo je da bi prekinulo s muškarcem koji ih nije zaprosio nakon pet godina veze.

Da biste bili spremni za brak, 21 posto žena reklo je da svaka osoba prije toga treba iza sebe imati tri veze.