INSTAGRAM GORI

Kakvo tijelo: Salma Hayek istaknula raskošne obline u trendi kupaćem kostimu

24.01.2019 u 11:15

Bionic
Reading

Zavodljiva Salma Hayek slovi kao jedna od najljepših glumica u Hollywoodu te često svoje obožavatelje na društvenim mrežama počasti seksi fotkama

Lijepa crnka ponosi se svojim zavodljivim oblinama koje rado ističe smjelim kombinacijama.

Salma se trenutačno nalazi u prohladnom Londonu te se vrućom fotografijom s plaže prisjetila kako je uživala u morskim radostima na bajkovitim Karibima.

Glumica je izazvala senzaciju najnovijom objavom u trendi jednodijelnom kupaćem kostimu s uzorkom leoparda, koji je istaknuo njezine bujne obline.

  • +6
Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Glamur na plaži', napisala je Salma pored svoje fotografije u trendi kupaćem kostimu s potpisom Melisse Odabash.

Njezin stav prema godinama i starenju je osvježavajući, pogotovo prema holivudskim standardima, a nikad se nije opterećivala imperativom mršavosti.

  • +9
Salma Hayek i Francois-Henri Pinault Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Volim riječ obline. Ravna linija može biti tako dosadna. Ali neću vam lagati, voljela bih da je ta zaobljena linija na nekim mjestima okrenuta prema unutra, a ne prema van', rekla je jednom prilikom Salma Hayek.

Latino ljepotica u sretnom je braku s francuskim milijarderom François-Henrijem Pinaultom, koji predsjeda tvrtkom Kering, u čijem se vlasništvu nalaze neki od najpoznatijih modnih brendova današnjice.

Par ima 11-godišnju kćer Valentinu.

Inače, tamnokosa glumica ovih dana snima dramu 'Molly', u kojoj glume i poznata imena poput Laure Linney, Chrisa Rocka i Javiera Bardema, a vidjet ćemo je i u filmovima 'Limited Partners' i 'The Hitman's Wife's Bodyguard'.