ZAVODLJIVA GLUMICA

Salma Hayek užarila Instagram: Ovo je snimka od 3 milijuna pregleda

15.01.2019 u 11:07

Bionic
Reading

Nakon što je objavila zavodljive fotografije, na kojima u bikiniju pozira tijekom zimskog odmora na Karibima, 52-godišnja Meksikanka otišla je korak dalje i snimila dva senzualna videa koja su oduševila njezine obožavatelje na Instagramu

Na jednoj od najpoznatijih društvenih mreža, Instagramu, slavnu Meksikanku Salmu Hayek prati 8,6 milijuna ljudi, a više od tri milijuna njih pogledalo je njezin videouradak sa zimskog odmora na Karibima.

Iako ima 52 godine, lijepa Salma izgleda bolje no ikada, a svega je i sama svjesna, što je itekako vidljivo na snimkama - svoje atribute pokazala je u jednodijelnom kupaćem kostimu, ali i bez jedne krpice, senzualno se kupajući u kadi.

Inače, Salma Hayek, koja je udana za francuskog milijardera François-Henrija Pinaulta, s kojim ima kćer Valentinu Palomu, jedna je od rijetkih holivudskih ljepotica koja bez imalo zadrške i sasvim otvoreno govori o dostojanstvenom starenju:

'Imam 50 godina! Zašto trebam izgledati dobro? Već imam svog muškarca, ali opet ne želim ga ni izgubiti', kazala je te dodala: 'Zapravo, najgori dio starenja su oči. Ne mislim na bore oko očiju, već same oči. Ja sam vizualna osoba, a sad ne mogu više ni čitati bez dioptrijskih naočala.'

  • +9
Salma Hayek i Francois Henri Pinault Izvor: Profimedia / Autor: N.N.