Trendi i praktične

Skrivaju sve nesavršenosti: Maksi haljine osvajaju udobnošću, a ovo su najljepše verzije koje smo pronašli

28.05.2022 u 08:01

Bionic
Reading

Trendi haljine maksi kroja viđene su na modnim pistama za sezonu proljeće/ljeto 2022. u najrazličitijim dezenima, počevši od onih romantičnih s dodatkom puf rukava, preko opuštenih košulja - haljina, pa sve do varijanti koje sežu do poda

Zaljubljenice u modu često priželjkuju ljetnu haljinu savršenu u svakom pogledu – model koji će laskati figuri, biti ugodan za nošenje pri visokim ljetnim temperaturama, ali i prilagodljiv svakoj prilici. Navedene karakteristike mahom pronalazimo u haljinama predimenzionirane siluete, svojevrsnim klasikom u ljetnoj sezoni, a kojima ni ove godine ne oskudijevaju police trgovina.

  • +23
Maksi haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Za to što su široke haljine odavno osvojile srca cijele modne industrije i što su postale neizostavan komad u garderobi zaslužni su i brendovi poput Cecilie Bahnsen ili Gannija. Ovi skandinavski brendovi poznati su po svom posebnom i suvremenom dizajnu, a široke haljine učinili su omiljenim odabirom brojnih ljubiteljica mode.

Ono što široke haljine između ostalim čini dobitnim odabirom kombinacija je ležernih krojeva, visoke udobnosti nošenja i razigranih detalja. Osim napuhanih rukava i volana, haljine širokog kroja nerijetko su ukrašene dodatkom remena ili pojasa, što osobito laska figuri.

U moru modela izdvojili smo nekoliko njih na koje biste svakako trebali obratiti pozornost, a to su vječne pamučne bijele haljine i lepršavi boho modeli, kaftani, modeli koji evociraju modni stil iz nekih davnih vremena, košulje - haljine s donjim dijelom koji se širi prema dnu, s volanima…