ISKRENO PRIZNANJE

Kakvi muškarci ne privlače lijepu Jelenu?

30.03.2014 u 12:51

Bionic
Reading

Jelena Veljača za završnu večer Fashion.hr odlučila se za upečatljivu haljinu kojom dominira odvažna narančasta boja s bijelim i crnim detaljima

Zgodna glumica i uspješna scenaristica rekla nam je da je došla pogledati modne revije Roberta Severa i Envy Rooma.

Budući da ima titulu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica, zanimalo nas je je li već obavila proljetni šoping.

'Moram priznati da nisam još ništa kupovala niti sam još zamijetila kakav novi trend koji mi se jako svidio', kaže Jelena.

A u čemu je nikad ne bismo mogli vidjeti: 'Pa, vjerujem da i u modi postoji pravilo 'nikad ne reci nikad' i to se više puta pokazalo istinitim. Sve može biti moderno, ovisi o tome kako se nosi i iskombinira te o tome kako se čovjek osjeća.'

Za večernje izlaske Jelena najradije bira jednostavnu, ali seksi kombinaciju: skinny jeans i preveliku mušku majicu ili vestu. Po pitanju modnih detalja, Jeleni nikad nije dosta bikerskih čizama.

Otkrila nam je i što je može odbiti od nekog muškarca.

'Ne sviđa mi se kad su dečki previše sređeni niti kad nose puno gela ili briljantina u kosi ili npr. nakit, a ono što mi je najgore vidjeti i na dečkima i curama, jest kad je netko previše nakvarcan', kaže Jelena koja se proslavila ulogama u 'Villi Mariji', 'Ljubavi u zaleđu' te u prvoj sezoni hrvatske kriminalističke serije 'Urota'.