NIVES ČANOVIĆ

Kakvi dečki mogu odbiti lijepu voditeljicu?

21.11.2013 u 09:43

Bionic
Reading

Simpatična voditeljica Narodnog radija Nives Čanović nije propustila premijeru filma 'Igre gladi: Plamen'

Nives, koja se okušala kao glumica u seriji 'Dolina sunca', kaže da ju je odmah osvojila lijepa Jennifer Lawrence koju je zapazila i u filmu 'Silver Linings Playboook' s Bradleyjem Cooperom.

'Zapazila sam Jennifer još u tom filmu i odmah me je 'kupila'. Fantastična je glumica. Jako je mlada i budućnost je pred njom. Pogledala sam i prvi nastavak 'Igara gladi' pa sam se veselila nastavku', kaže Nives.

Dodala je da se tip junakinje kao što je Katniss Everdeen može svidjeti svima.

'Definitivno bi se takva junakinja mogla svidjeti svim generacijama. Lik ima prekrasne osobine - jaka je, sposobna, čovječna, pomaže drugima... Svidjela mi se Katniss', rekla je Nives.

I dok je Katnissina ljubavna priča vrlo turbulentna, Nives je već neko vrijeme u sretnoj vezi.

Upitali smo je i za savjet: 'Nema savjeta za uspješnu vezu. Bitno je da oboje budu iskreni od samog početka. To se kasnije ne može ispraviti', rekla je.

A kakvi su joj dečki odbojni? 'Ovako na prvu mi se ne sviđa ta nekakva nepristupačnost i arogancija, a kasnije puno toga. Ima toga', kroz smijeh je rekla Nives dodavši da ju je njezin dečko osvojio s mnogo toga.

Što se tiče modnog stila, Nives voli jednostavnost i pročišćene linije. Ni na dečkima kao ni na curama ne voli vidjeti previše toga. 'Da bih se dobro osjećala, dovoljna mi je neka kul majica, kožne tajice, dobre čizme i torba i to je to… Baš mi se sviđaju ti kožni detalji na majicama ili tajicama', kaže Nives.