OTKRIVAMO

Kako svoje mišiće održava Aleksandar Stanković?

29.08.2012 u 11:29

Bionic
Reading

Poznatog voditelja emisije 'Nedjeljom u dva' Aleksandra Stankovića sreli smo na premijeri filma 'Bourneovo nasljeđe' koji nam je priznao da je u anketi za najupečatljiviji torzo Jadrana umjesto za sebe glasao za Željka Keruma

Aleksandru Stankoviću godišnji odmor je prestao ovih dana.

'Jučer mi je prvi dan da radim, ali moram priznati da mi godišnji odmor uopće nije dosadio', rekao nam je Aleksandar koji se osvrnuo i na našu aktualnu anketu na tportalu gdje biramo tko od slavnih faca ima najupečatljiviji torzo Jadrana u kojoj se i on bori za prestižnu titulu.

'Održavam svoj torzo, ali vidio sam i da Željko Kerum uvjerljivo vodi. Čini se da je moj način kako već dvadeset godina održavam torzo doveden u pitanje, tako da ću dobrano razmisliti hoću li se posvetiti njegovoj metodi ili nastaviti sa svojom', rekao nam je Aleksandar koji je posegnuo i za novitetom kako bi bio u formi.

'Smijat ćete se, ali kupio sam bugarsku vreću za vježbanje zato što mi teretana ne radi. Inače, odem u teretanu jednom ili dva puta tjedno, uglavnom puno rjeđe nego prije', rekao je Stanković koji nije rekao je li vreću kupio prije ili poslije naše ankete.