POGLEDAJTE

Kako su vizažisti L'Oréala uredili lijepu Zanu

18.08.2013 u 13:38

Bionic
Reading

Bosanskohercegovačka glumica Zana Marjanović pridružila se popisu slavnih svjetskih umjetnika koji su zadnjih petnaestak godina surađivali s poznatom tvrtkom

L'Oréal Paris je prisutan preko 15 godina u svijetu filma. Tijekom tog razdoblja ostvarili su brojne suradnje s velikim glumcima iz cijelog svijeta.

Za 19. Sarajevo Film Festival izabrali su Zanu Marjanović zbog toga što svojim mladenačkim i elegantnim izgledom te umjetničkim duhom predstavlja oličenje vrijednosti brenda L'Oréal Paris.

'Na prošlogodišnjem Festivalu su naši vizažisti u devet dana i 108 radnih sati kreirali 419 make up lookova za više od 120 filmskih umjetnika i specijalnih gostiju. To je bio dovoljan razlog da se odlučimo da budemo i ove godine dio ove sjajne priče i da s L'Oréal Paris proizvodima pomognemo da zvijezde Sarajevo Film Festivala zablistaju u pravom sjaju.

Naročito nam je drago zbog suradnje sa Zanom Marjanović i dodatnom vezom s filmskom industrijom u BiH', rekao je Laurent Sorieul, glavni direktor Divizije robe široke potrošnje L’Oreala Adria.

Kroz ulogu specijalne gošće, Zana Marjanović pridružila se popisu slavnih svjetskih umjetnika koji su surađivali s tvrtkom L'Oréal Paris. Predstavila je idealni 'red carpet' i nadolazeće trendove L’Oreala Paris.

'Velika čast mi je biti posebna gošća L'Oreala Paris, koji donosi onu iskricu glamura u svijet zaljubljenika u filmove, svijet stvarnih i nestvarnih likova, čaroban svijet zbog kojeg se već 19. put ovdje i nalazimo.

Prepustila sam se u stručne ruke njiihovih vizažista i od njih sam naučila mnoge trikove i detalje. To će mi svakako pomoći u svakodnevnim pripremama, ali na ovakvim događanjima sa zadovoljstvom ću se ipak prepustiti stručnim rukama', istaknula je Zana Marjanović

Do 24. kolovoza glumci i posebni gosti Festivala bit će šminkani u L'Oréal Paris Make up lounge roomu na Festivalskom trgu.