BIZARNO PUTOVANJE

Kako su Taylor, Jackson i Brando bježali iz New Yorka?

05.05.2011 u 10:25

Bionic
Reading

Marlon Brando, Elizabeth Taylor i Michael Jackson navodno su putovali zajedno autom i stajali kod svake zalogajnice Kentucky Fried Chickena

Proputovanje kroz američku pustoš uz stajanje kod svake zalogajnice Kentucky Fried Chickena ne čini se kao vrlo glamurozan pothvat, ali izgleda da je upravo takav scenarij bio rezerviran za zvijezde s holivudske A liste.

Naime, navodno su Marlon Brando Elizabeth Taylor i Michael Jackson odabrali zaobilazan put do odredišta za vrijeme zabrane letova nakon terorističkog napada na New York 11. rujna 2001, donosi Vanity Fair. Do putovanja je navodno došlo nakon što je pjevač pozvao kultne glumce u New York na koncert.

Brando, čija je težina u to doba prešla u pretilost, navodno je iritirao suputnike inzistiranjem na stajanju na svakoj benzinskoj postaji i fast food restoranu na putu da bi nešto 'gricnuo'.

'Došli su do Ohia autom koji su sami vozili. Možemo samo zamisliti iznenađena lica radnika na odredištima koja su posjetili', piše Sam Kashner za magazin.

Nažalost, nitko od njih danas nije u mogućnosti potvrditi tu bizarnu priču: Brando je umro 2004. u 80. godini, Jackson prije dvije godine u 50. godini, a ove godine pridružila im se i njihova bliska prijateljica, legendarna filmska diva koja je preminula u 79. godini života.