PARTY U MANSIONU

Kako su hokejaši i vaterpolisti partijali za vikend

01.04.2013 u 13:53

Bionic
Reading

U blagdanskim danima Mansion je rasplesao brojne Zagrepčane i njihove goste. Vruća zabava obilježila je večer Provocative, a originalni vizualno-glazbeni koncept oduševio je brojne sportaše i poznata lica koji su uživali u vrhunskoj elektronskoj glazbi popularnog DJ dvojca Frankie Headfors!

Uskrsni vikend u Mansionu proslavljen je u veselom i plesnom raspoloženju. Prvi ovosezonski konceptni programProvocative predstavljen u subotu u zagrebačkom klubu Mansion oduševio je brojne ljubitelje elektronske glazbe i doveo klupsku atmosferu do usijanja! Na odličnom partyju uživali su i vaterpolski reprezentativci koji su slavili pobjedu nad Grčkom, hokejaši Medveščaka i brojni gosti željni dobre zabave.

Provocative je ime originalnog glazbenog i vizualnog koncepta uz vrhunsku elektronsku glazbu. Popraćen raznim tematskim animacijama, atraktivnim performansima i dekoracijama, ljubiteljima elektronske glazbe osigurava prvoklasnu zabavu na jarunskom moru. Svake naredne subote očekuju vas novi koncepti provocative programa uz brojne tematske večeri.


Mansion već ovog petka, 5. travnja, priprema novo glazbeno gostovanje – dolazi nam jedan od trenutačno najtraženijih DJ-a svijeta, Nizozemac Dannic. Nakon jednog od najposjećenijih partyja u novaljskom klubu Papaya prošlog ljeta, gdje je zajedno s petim DJ-em svijeta Hardwellom priredio tulum za pamćenje, DJ Dannic prvi će se put predstaviti zagrebačkoj publici.

Daan Romers
nizozemski je DJ i producent koji se krije iza imena Dannic. Rođen je i odrastao u istom gradu kao i Tiesto, Hardwell te Funkerman. Nakon obrade Funkermanova hita Automatic potpisuje za Hardwellovu novu izdavačku kuću Reveald Recordings, a njihova se suradnja nastavlja i kroz 2012. na pjesmi Kontiki koja je osvojila svjetske top-ljestvice. Svirao je u gotovo svim prestižnim klubovima te festivalima diljem svijeta, a prošlo ljeto bio je čest Hardwellov gost. Njegovi posljednji hit singlovi Tombo, Flare i Clobber samo su potvrdili njegov status jednog od najtraženijih mladih DJ-a.

Ulaznice za nastup DJ Dannica već se mogu osigurati po cijeni od 40 kuna u sustavu Eventima. Kupnjom ulaznice ujedno sudjelujete u nagradnoj igri koja vam može osigurati mjesto na najspektakularnijem partyju u Hrvatskoj ovoga ljeta - Ultra Europe Festivalu u Splitu