THINK PINK

Kako šminkom sakriti umor na licu

29.03.2013 u 08:59

Bionic
Reading

Svi su vizažisti jednoglasni kada je ružičasta nijansa u pitanju, ona trenutačno može 'podignuti' cijeli izgled, ali i raspoloženje!

Na umornom i sivom licu smeđa boja može dodatno pogoršati situaciju, ali malo ružičaste dokazano vraća vedrinu i optimizam, osobito ako je riječ o rumenilu.

Recimo, ružičastog 'čudotvorca' kremaste teksture YSL Crème de Blush najbolje je nanositi četkicom. Prstima ga možete aplicirati samo ako ste jedna od rijetkih sretnica savršene puti koje ne moraju koristiti tekuću podlogu. Učinite to tako da četkicom za rumenilo dobro utrljate teksturu u kožu dok se sasvim ne stopi s tenom. Za to je dovoljna tek mrvica rumenila, a rezultati su itekako vidljivi i djeluju vrlo prirodno.

Rumenilo vibrantnih boja Lancôme Cheeks in Love obogaćeno je delikatnim bisernim česticama zbog kojih ćete izgledati kao da ste proljetni dan proveli u prirodi. Dolazi u dvije harmonije nijansi, pa ćete ga lako uskladiti sa svojim tonom kože.

Lancômeovo rumenilo u koraljnoj nijansi svijetlom tenu pruža toplinu, dok ono u kombinaciji fuksije i boje naranče trenutačno naglašava zdrav sjaj na jantarnim tonovima kože. Za efekt obraza rumenih kao u lutkice, nanesite koraljnu nijansu po sredini jagodica, a ružičastu tik iznad nje.

Ružičasta boja na usnama gotovo da je nepogrešiv izbor, bilo da je riječ o sjajilima ili ruževima. Mliječno ružičasta sjajila guste, gotovo neprozirne teksture naglašavaju volumen, pa su idealna za tanke usne. Takve usne ne 'trpe' jake nijanse jer ih vizualno smanjuju.

Najpouzdaniji su ružičasti ruževi kremaste i polumatirajuće teksture koja je vrlo otporna i postojana. Kako pristaju svakom tenu, vizažisti ih rado koriste na modnim snimanjima. Upravo takvi su ruževi iz linije Avon Perfect Kiss jer usne čine glatkima i mekima poput svile, dok ih istodobno potpuno prekrivaju bojom.