TRIK ILI DVA

Kako se u tren riješiti podočnjaka

29.10.2012 u 10:52

Bionic
Reading

Nije fer, ali s vremena na vrijeme svi se suočimo s podočnjacima – bili oni tu zbog stresa, iscrpljenosti ili jednostavno genetike

Iako znamo da bismo se podočnjacima trebali othrvati pijenjem puno vode i uz dovoljno sna, postoji još poneko rješenje – primjerice, korektor. Barem za ona jutra kad trebate više nego predimenzionirane sunčane naočale.

Uz to malo čudesno pomagalo zapravo možete potpuno izbrisati podočnjake, ako se pridržavate tajne pravilnog nanošenja. Kao što možete vidjeti u videu korak po korak, najprije je važno nanijeti podlogu, a tek zatim korektor.

Jednom kada počnete nanositi podlogu, pokrivenost 'gradite' polako, što će dovesti do ujednačenosti i bolje postojanosti, a izbjeći ćete i kontraefekt – ne želite izgledati poput rakuna.

Nanesite sasvim malo korektora i s unutarnjeg kuta oka, tako ćete oči naglasiti i lijepo otvoriti. Na kraju, oblikujte obrve i našminkajte kapke kako biste odvukli pozornost s podočnjaka, a za zadnji dodir debelim kistom lagano nanesite prozračni puder u prahu.

Tekući korektori poželjniji su od krutih jer bolje prekrivaju, a pri njihovoj kupnji obratite pozornost na činjenicu da bi trebali imati SPF odnosno zaštitni faktor protiv sunca, jer je tu koža osjetljivija.

Sve velike i male trikove naučite u kratkom videoprilogu.