NA PRIRODAN NAČIN

Kako se riješiti dosadnih podočnjaka

23.09.2013 u 09:39

Bionic
Reading

Zbog crnih krugova oko očiju, možete izgledati starije i umornije. Ova ružna pojava na licu posljedica je stresa, manjka sna, alergija, ali na žalost i starenja kože. Podočnjaci se pojavljuju i u mlađoj dobi, što može uzrokovati pad samopouzdanja pa čak i osjećaj srama. Saznajte kako ih se riješiti prirodnim putem

Područje oko očiju izrazito je osjetljivo, stoga uobičajene maske koje koristite za njegu lica ne dolaze u obzir. Ako su vam draži kućni recepti za rješavanje problema podočnjaka, donosimo vam par brzih rješenja.

Maska od kokosova ulja

Kokosovo ulje idealno je za smirivanje kože oko očiju. Postupak je jednostavan; nježno utrljajte par kapi kokosova ulja na natečeno područje. Neko vrijeme biste trebali ponavljati ovaj postupak kod kuće da bi se smanjilo oticanje osjetljive kože.



Maska od krumpira

Možda zvuči nevjerojatno, ali maska od krumpira jedan je od najučinkovitijih načina za smirivanje podočnjaka. Uzmite komad krumpira, stavite na oči i pustite da djeluje 15 do 20 minuta. Krumpir proizvodi učinak hlađenja i uistinu može smanjiti crnilo oko očiju.

Ostatak savjeta možete pročitati ovdje