IGRA NA SIGURNO

Kako Sanja Vejnović uspijeva izgledati tako dobro

29.06.2012 u 11:20

Bionic
Reading

Izlaganje 'Parfemi kao umjetnost' mladog teoretičara parfema Juraja Sotošeka Rihtareca u zagrebačkoj galeriji Velvet okupilo je brojna poznata i znatiželjna lica, a nama je posebno za oko zapela lijepa glumica Sanja Vejnović

Lijepa glumica Sanja Vejnović nedavno se na IMDB-u našla na listi najljepših glumica preko četrdesete, a laskavu titulu potvrđuje gotovo svakim javnim pojavljivanjem te oduševljava jednostavnim, a opet tako efektnim stajlinzima.

Sanja za dolaske na različite događaje poseže za starim provjerenim receptom te se uvijek drži one da je manje više. Tako je najčešće možemo vidjeti u jednostavnim i ženstvenim krojevima koji laskaju njezinoj figuri, premda se i njoj potkrade pokoja pogreška koja ne promakne ni vještom oku našeg Fashion Gurua.

Za izlaganje 'Parfemi kao umjetnost' mladog teoretičara parfema Juraja Sotošeka Rihtareca u zagrebačkoj galeriji Velvet, lijepa glumica koju smo mogli gledati u sapunici 'Larin izbor' odjenula je jednostavnu crnu haljinicu duljine do koljena. No kako haljinica naglašenog struka ne bi ipak bila prejednostavna, na gornjem dijelu bila je ukrašena detaljima u obliku velikih krugova.

Uz nju je Sanja kombinirala jednostavne ljetne sandale s potpeticom, a baš kao i stajling, frizura i šminka bile su jednostavne, tek blagi valovi u kosi i malo crvenog ruža.