FASHION GURU:

Na Sanji Vejnović sve stoji bezveze - od cipela do ogrlice

26.06.2012 u 13:27

Bionic
Reading

'OK, noge su joj dobre, a i kratke hlačice joj dobro stoje, a što se tiče majice, tj. bluze, pokazuje privrženost obiteljskim vrijednostima jer izgleda kao da joj je teta kukičala taj dio', osvrnuo se Fashion Guru na noge Doris Pinčić koje su ovih dana vruća tema. Pogledajte koga je sve kritizirao, a koga hvalio

'Konačno da je u obitelj Vrdoljak doplahutala jedna koja se itekako kuži u ono što stavlja na sebe', pohvalio je Feshi modni ukus Tamare Garbajs.

Pun pohvala bio je i na račun modnog stila bračnog para Ivanišević, a ovaj put je odabirom haljine i frizure poentirala i glumica Petra Dugandžić

No zato to nije pošlo za rukom Sanji Vejnović, koja je i u ziherica kreaciji uspjela kiksati jer joj sve, od ogrlice pa do cipela, stoji bezveze, zaključio je Guru.

Na ziher kombinaciju ide i Ecija Ojdanić koja mjesecima fura isti kroj haljine i samo mijenja remen, kaže Guru, a ugodno ga je iznenadila Gianna Apostolski koja se neočekivanim izborom lijepe haljine uspjela istaknuti u moru starleta.