tportal.hr

Zagreb
+18
Osijek
+22
Pula
+19
Rijeka
+19
Zadar
+19
Split
+21
Dubrovnik
+21

FASHION GURU:

Na Sanji Vejnović sve stoji bezveze - od cipela do ogrlice

'OK, noge su joj dobre, a i kratke hlačice joj dobro stoje, a što se tiče majice, tj. bluze, pokazuje privrženost obiteljskim vrijednostima jer izgleda kao da joj je teta kukičala taj dio', osvrnuo se Fashion Guru na noge Doris Pinčić koje su ovih dana vruća tema. Pogledajte koga je sve kritizirao, a koga hvalio

Datum objave:
26.6.2012 11:25

Zadnja izmjena:
26.6.2012 13:27

Vezane teme

'Konačno da je u obitelj Vrdoljak doplahutala jedna koja se itekako kuži u ono što stavlja na sebe', pohvalio je Feshi modni ukus Tamare Garbajs.

Pun pohvala bio je i na račun modnog stila bračnog para Ivanišević, a ovaj put je odabirom haljine i frizure poentirala i glumica Petra Dugandžić.

No zato to nije pošlo za rukom Sanji Vejnović, koja je i u ziherica kreaciji uspjela kiksati jer joj sve, od ogrlice pa do cipela, stoji bezveze, zaključio je Guru.

Na ziher kombinaciju ide i Ecija Ojdanić koja mjesecima fura isti kroj haljine i samo mijenja remen, kaže Guru, a ugodno ga je iznenadila Gianna Apostolski koja se neočekivanim izborom lijepe haljine uspjela istaknuti u moru starleta.


199967 ,198881 ,197786,196513

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr