TAKO JEDNOSTAVNO

Kako običan grudnjak prilagoditi odjeći otvorenih leđa? Ovaj genijalan trik oduševio je žene diljem svijeta

09.06.2021 u 06:42

Bionic
Reading

Porastom temperatura tradicionalno se javlja želja za dotjerivanjem, što je rezultiralo i velikim trendom odjevnih komada s prorezima u aktualnoj sezoni. Topići i haljine koji otkrivaju leđa danas su itekako poželjni, a njihov besprijekoran izgled jedino može umanjiti detalj grudnjaka. Kako ga vješto prikriti pri nošenju ovakve odjeće, otkrila je korisnica TikToka, a njezin modni trik očekivano je oduševio brojne žene diljem svijeta

Zavodljive haljine, kao i topići koji u glavni plan stavljaju leđa odjevni su komadi kojima vrve police trgovina i upravo ove sezone slove za veliki modni hit. Svjesna njihove popularnosti, korisnica TikToka koja se krije iza profila @michelimartinengh otkriva kako ih nositi, a da se pritom ne oprostite s grudnjakom i bacite u potragu za posebnim verzijama donjeg rublja.

Pogled na vireće naramenice grudnjaka nikada neće biti otmjen, osobito kada je riječ o nošenju komada koji ih otkrivaju, no od podrške koju pruža ne morate se tek tako oprostiti i ako poželite pokazati malo više kože.

U videu na TikToku, koji je postao pravi hit, djevojka koja se krije iza profila @michelimartinengh nosi tipičan model grudnjaka koji je zatim pokušala prilagoditi haljini sa značajnim prorezom na leđima. Naramenice grudnjaka koje se pružaju preko ramena odvojila je i zakopčala ispod prsiju, a zahvaljujući ovom triku uživala je u tisućama komentara oduševljenih žena diljem svijeta.

Njezin video do danas je pogledan više od četiri milijuna puta te je zaradio gotovo 340 tisuća lajkova otkako je objavljen.

  • +12
Haljine otvorenih leđa Izvor: Promo fotografije / Autor: promo