PONUDA I CIJENE

Kako nositi lance i zakovice za seksi izgled

19.09.2012 u 12:06

Bionic
Reading

Da bi ženi pružili danas tako poželjan osjećaj samopouzdanja i moći, dizajneri već nekoliko sezona kroz odjevne komade provlače crnu kožu, lance i zakovice. Od njih više ne zaziru ni šminkerice, a u našoj se fotogaleriji uvjerite zašto!

Rokerice su u crnoj koži, lancima i zakovicama uvijek ostavljale dojam moćne buntovnice. Moć njihova zaštitnog znaka iskusile su naposljetku sve pripadnice ljepšeg spola, bez obzira jesu li crnke ili plavuše, bez obzira na dob ili modni stil.

Dizajneri su se itekako potrudili metalne detalje, koji hoćeš-nećeš djeluju 'opasno privlačno', učiniti i sasvim šminkerskim komadima. Tako više ne dolaze uglavnom u kombinaciji crna koža i srebro, već je novi hit crvena ili ljubičasta koža u kombinaciji sa zlatnim odsjajem šiljaka, bodlji, lanaca, zakovica u različitim geometrijskim oblicima pa i mrtvačkim glavama.

S metalnim detaljima nose se osobito gležnjače, ali i štikle. Nose se na jaknama, hlačama, remenima, majicama. Hit su na torbicama, čak na rajfu i rukavicama. Nakit sa šiljcima trend je već nekoliko sezona, a djeluje kao da odašilje poruku nositeljice Sa mnom nema šale.

Ne bojte se uložiti u ovaj trend, (naime, sve 'zakovičasto' što je stiglo s novim kolekcijama i od prave je kože dosta košta;provjerite cijene u fotogaleriji), ovakvi komadi odjeće zasigurno neće samo tako izaći iz mode.