UDOBNO SA STILOM

Kako kombinirati najpopularnije hlače sezone

12.04.2016 u 09:10

Bionic
Reading

Nakon mnogih sezona u kojima je modni imperativ predstavljalo nošenje uskih traperica i tajica, u najnovijoj napokon je fokus stavljen na udobnost i slobodu kretanja zahvaljujući trendi hlačama širih nogavica koje su prigrlile brojne vladarice ulične mode

Prije svega, trendovske siluete hlača, zahvaljujući širokim nogavicama i prozračnim materijalima pokazala su se idealnim rješenjem za proljetno vrijeme i nadolazeće intenzivne ljetne vrućine.

Osim što tijelu pružaju dovoljno prirodne ventilacije, hlače širokih nogavica djeluju udobno u kombinaciji sa svilenkastim bluzama, visoko rezanim širokim majicama i zavodljivim modelima golih ramena. Osim toga, postoji puno potkategorija silueta hlača s naglaskom na volumenu. Od visoko rezanih kulotica (koje su idealne odabir za pokazivanje novih cipela) pa sve do modernih hlača visoka struka i nogavica koje sežu do poda.

Kao druga najveća karakteristika hit hlača sezone definitivno je visok struk. Upravo zbog njega djevojke ih često kombiniraju na odjevne komade utaknute unutar hlača ili visoko rezane primjerke koje ne skrivaju kroj gornjeg dijela.