MOŽE ŠTO HOĆE

Kako je moguće u običnoj sivoj haljini izgledati ovako dobro?

05.03.2015 u 18:21

Bionic
Reading

Glumicu Evu Longoriju strani mediji često nazivaju džepnom venerom jer je sitna, a toliko lijepa da jednostavno nema mane

Evu Longoriju paprazzi su snimili na odlasku iz salona Ken Paves u Los Angelesu, a dobro raspoložena glumica nije skidala osmijeh s lica.

U običnoj sivoj haljini i ravnim sandalama zvijezda serije 'Kućanice' zaista je odlično izgledala i jasno se vidi da radi na vitkoj liniji. Njoj nije potrebno 50 nijansi sive, već samo jedna i svi se okreću za njom kao da je na crvenom tepihu.

U intervjuu za livestrong.com slavna je glumica rekla kako je za njenu liniju zaslužna prehrana s vrlo malo ugljikohidrata i šećera, ali i redovna tjelovježba uz nadzor osobnog trenera.

Koristi svaku priliku da sama kuha obroke i obavezno koristi organske namirnice, a jelovnici su najčešće mediteranskog tipa, a jednom tjedno priušti si neke nezdrave namirnice i slatkiše. Svakodnevno vježba klasični aerobik, i to najradije ujutro, a srijedom se posveti satovima joge ili kickboxingu.

Tridesetdevetogodišnja zvijezda postigla je uspjeh serijom 'Vraške sluškinje' kojoj je producentica, a i sretno je zaljubljena u mogula Josea Bastona