VELIKO PRIZNANJE

Kako je Martina Vrbos osvojila Adeline fanove?

26.06.2012 u 18:19

Bionic
Reading

Nakon izlaska iz 'Survivora', Martina Vrbos gostovala je u brojnim televizijskim emisijama, a jedan nastup prošao je posebno zapaženo

U popularnoj beogradskoj emisiji 'Večer s Ivanom Ivanovićem' izvela je pjesmu svjetske zvijezde Adele 'One and only' u svojoj verziji koja se svidjela i samim Adelinim fanovima.

Njen nastup je postavljen na forum službene Adeline web stranice, a fanovi su ga ocijenili 'originalnim'. Posebno im se sviđa što Martina nije imitirala Adelin glas i izvedbu te su komentirali da njena verzija ima prizvuk gospela.

'Jako sam sretna i drago mi je da su fanovi Adele prepoznali talent. Za mene je to velika stvar s obzirom da se snimke obrada postavljaju na YouTube diljem svijeta, a upravo moja izvedba stavljena je na Adelinu službenu web stranicu.
Nisam imitirala, nego sam jednostavno otpjevala pjesmu koja mi se sviđa – iz srca, onako kako ju ja osjećam', izjavila je Martina.

Martina se trenutačno priprema za nastup na Splitskom festivalu gdje će nastupiti s pjesmom 'Najbolja' koju je napisala posebno za tu priliku u suradnji s Harisom Babajićem, a već dva dana nakon Splitskog festivala putuje za Crnu Goru gdje će na festivalu Sunčane skale u večeri 'Pjesma ljeta' predstaviti svoj aktualni singl 'Na kraju grada'.