TAJNA VITKIH NOGU I SEKSI GUZE

Kako Heidi Klum i u 38. uspijeva biti tako vitka?

27.07.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Jedan od najpoznatijih top modela, Heidi Klum, godinama plijeni pažnju i izaziva divljenje vrtoglavo dugim nogama te vitkim i gipkim tijelom. No iza ovakvog sjajnog rezultata krije se puno truda i napornog vježbanja, a njezin dugogodišnji osobni trener David Kirsch otkriva sve tajne Heidinog besprijekornog tijela

38-godišnji model Heidi Klum majka je četvero djece, a ističe kako joj u održavanju vitke pomaže i neprestana briga i trčanje za njima, a već deset godina neprekidno radi i s osobnim trenerom Davidom Kirschom koji je pomagao i Anne Hathaway i Liv Tyler održati besprijekornu liniju.

Heidi i njezin trener redovito prakticiraju trčanje i šetnje na otvorenom uzimajući stanke za rastezanje. Upravo je ovaj oblik rekreacije, kako ističe David Kirsch, odličan način učvršćivanja nogu i stražnjice, pogotovo za lijepoga vremena.

Heidi obožava vježbati na otvorenom, pa tako svako ljeto provodi trčeći i do šest kilometara na dan te se priprema za utrke. Tako je ove godine sudjelovala na Summer Runu za koji

je trenirala zajedno s modelom Brooklyn Decker.

Premda Heidi voli iskušavati granice vlastite izdržljivosti, nije pobornica kompliciranih vježbi već više voli jednostavne i učinkovite treninge, ističe njezin trener. Osim trčanja Heidi trenira i jogu s trenerom Russellom Simmonsom kako bi tijelo održala vitkim i gipkim, a slobodno vrijeme uvijek nastoji iskoristiti za džogiranje ulicama Los Angelesa.