THE END

Kako će završiti serija 'Tajne'?

15.05.2014 u 19:16

Kraj serije 'Tajne'

Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL televizija

Bionic
Reading

Donosimo vam rasplet serije 'Tajne' koja završava sretnim završetkom

Nakon 140 epizoda i 6.300 snimljenih minuta materijala, 4.100 scena na setu i lokacijama te 12 sati svakodnevnog snimanja, ekipa RTL-ove dramske serije 'Tajne' razriješila je sve misterije Vilin Dola! Posljednja epizoda o životu Petrića i Franića, u trajanju od čak sat i 15 minuta, emitirat će se na RTL Televiziji večeras 15. svibnja.


Doznali smo kako će završiti serija.

Prošlo je mjesec dana i Filip živi u zapuštenoj kuriji, ostavljen od svih i prezren od sela. Dobio je što je htio, a izgubio sve što vrijedi. U selu ga svi ignoriraju pa je postao omraženi Šeper. U ludilu koje ga je obuzelo učini strašnu stvar...

Marina i Nikola se pripremaju za svoju svadbu. Marina je ipak pomalo tužna, nedostaju joj roditelji, a i Josipa se još uvijek nije pomirila s činjenicom da se ne udaje za Roberta.

Barbara i Sebastijan također imaju sretan kraj, ubrzo se očekuje i njihovo vjenčanje, kao i dijete koje će zajedno imati. Iako Brigita uspijeva Barbaru privoljeti na jedan posjet, shvaća da joj Barbara sva zlodjela nikad neće moći oprostiti. Brigita ostaje sama i osuđena na zatvor.
Marina i Nikola imaju vjenčanje iz snova koje će Vilin dol još dugo pamtiti.