KRATKI SAVJETI

Kako biti pravi frajer svojoj dragoj

  • Autor: A.J.
  • Zadnja izmjena 10.12.2008 08:51
  • Objavljeno 10.12.2008 u 08:00
muškarac žena par zagrljeni krevet seks

muškarac žena par zagrljeni krevet seks

Izvor: Guliver/Getty Images / Autor: -

Svaki muškarac želi da ga cura gleda kao mačo frajera, pa u svojim nastojanjima da to i budu mnogi često pretjeraju. Zbog nekog glupog poteza, cura ih obično napuca i nađe drugog. Kako vam se to ne bi dogodilo, donosimo vam nekoliko pravila ponašanja

Žene vole mudre, zrele muškarce koji ih obožavaju, ali kod svojih partnera traže i još niz drugih stvari. Pročitajte kako se morate ponašati da vas draga ne bi zamijenila za boljeg.

Ponašajte se zaštitnički, ali ne previše. Učinite da se osjeća sigurnom i dajte joj do znanja da ćete za nju sve napraviti. No pazite da ne pređete granicu i da je ne počnete gušiti pitanjima poput gdje je bila danas, s kim se vidjela te ostalim posesivnim i zastrašujućim rečenicama koje žene lako mogu otjerati u naručje drugog muškarca.

Ako bude prilike, ubacite u razgovor rečenicu koja će je ostaviti bez daha. Recite joj da ne želite da je itko povrijedi i vaša će draga procvjetati.

Zagrlite je oko struka, a ne frendovski oko ramena. To je puno romantičnije i prisnije.

Getty Image

Getty Image

Izvor: Guliver/Getty Images / Autor: -

Žene vole kada se ne bojite pokazati osjećaje u javnosti

Nemojte odbijati upoznati njezine prijateljice. Popijte s njima kavu, a dodatni plus ćete dobiti ako dragu koji put zagrlite i poljubite pred njima. Žene vole kada se njihovi partneri ne srame pokazati osjećaje u javnosti. I one vole pokazati da pored sebe imaju vrućeg komada koji ne može držati ruke dalje od njih.

Nemojte joj predbacivati ili joj spuštati u društvu. Ako je na nešto želite upozoriti, radije to napravite kada ste sami, a nikada pred drugima.

Zavodite je i flertujte s njom cijelo vrijeme, ali pazite da ne budete napasni. Kada vidite da koluta očima, to je znak da ste sa slatkorječivošću ipak pretjerali.

Budite samouvjereni i hrabri. Žene baš i ne vole sramežljivce koji gledaju u pod ili u stranu kada pričaju.

Pazite na garderobu. Odijevajte se kao da vam je stalo. Bez obzira na stil, uvijek budite mirisni i čisti. Žene se ne pale na smrdljivce, ali vole seksi znoj mirisnih i napaljenih muškaraca.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!