SVI JE ŽELE

Kakav uspjeh, mlada Hrvatica u društvu svjetskih top modela

16.09.2016 u 11:36

  • +24

Revija Marca Jacobsa

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Čast da zatvori njujorški Tjedan mode i ovaj je put pripala Marcu Jacobsu. Slavni dizajner u velikoj završnici uspio je angažirati vojsku supermodela s kojom je bok uz bok prošetala i hrvatska modna uzdanica Faretta

Na njujorškom Tjednu mode postoje standardne modne revije i revije Marca Jacobsa. Ovaj slavni dizajner iz godine u godinu ima čast zatvaranja njujorškog Tjedna mode uobičajeno priređujući prave modne spektakle.

Najnoviji u nizu nije nimalo odudarao od prijašnjih, a za predstavljanje najnovije kolekcije Jacobs je uspio angažirati vojsku supermodela s Kendall Jenner i sestrama Hadid kao trenutačno glavnim zvijezdama u svijetu mode.

Vojsci modela sačinjenoj od slavne Karlie Kloss, Adriane Lime i Irine Shayk uspjela se pridružiti i domaća uzdanica Faretta.

Ova 18-godišnja Dalmatinka u novom izdanju njujorškog Tjedna mode uspjela je nositi gotovo sve revije velikih dizajnerskih imena, od Ralpha Laurena do Alexandera Wanga, a njezin potencijal sada je prepoznao i Marc Jacobs.

Farettina matična agencija Colors Model Management iz Zadra nije skrivala oduševljenje njezinim najnovijim angažmanom objavivši fotografiju s revije na Instagramu.

'Zahvaljujem ti na trenutku kad si me skautirala. Samo sedam mjeseci koliko se bavim modelingom radeći posao iz snova… Sve sam ovo postigla zahvaljujući tebi', napisala je Faretta obraćajući se vlasnici agencije Anni Gojanović koja također nije ostala dužna na lijepim riječima.

'Radiš veliki posao, a tek se nalaziš na početku karijere. Riječi ne mogu opisati kako smo ponosni i sretni zbog tebe', ponosno je napisala Anna.

Na pistu ukrašenu visećim žaruljama i ljubičastom scenografijom kojom je stvorena atmosfera noćnog kluba, Jacobs je slao modele u ludo šarenim kreacijama s dredovima u pastelnim tonovima. Sudeći prema ovoj modnoj viziji, idućeg proljeća i ljeta očekuje nas itekako zanimljiva modna priča.