LIJEPA U CRNOM

Kakav outfit: Lada Tedeschi osjećaj za stil je naslijedila od stajliš majke

24.10.2018 u 13:30

Bionic
Reading

Uspješna poduzetnica Lada Tedeschi Fiorio, kći umirovljene sutkinje Đurđe Tedeschi, baš poput svoje modno osviještene majke, koja oduševljava avangardnim modnim stilom, ima nepogrješiv osjećaj za modu kojim plijeni pozornost gdje god da se pojavi

Na 16. dodjeli Elle Style Awards powered by Mastercard održanoj u hotelu Esplanade nije nedostajalo poznatih lica, poput poznatih zaljubljenica u modu Jadranke Sloković, Jelene Veljače, Tihane Harapin Zalepugin, uvijek drukčije Đurđe Tedeschi ili prelijepe Ljupke Gojić Mikić, koja je ponijela nagradu za ikonu stila.

  • +21
ELLE Style Awards powered by Mastercard 2018. Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell/montaža

Uspješna poduzetnica i mama dvoje djece Lada Tedeschi Fiorio redovito za svoje odjevne kombinacije dobiva samo pohvale, bez obzira odlučila se za otkačene stajlinge poput svoje stajliš mame ili ženstvene outfite.

Lada je tako mamila poglede na dodjeli nagrada u Esplanadi u fenomenalnoj maloj crnoj haljini, modnom klasiku koji nikad neće izaći iz mode. Efektna haljina ukrašena srebrnim zvjezdicama otkrila je besprijekornu figuru i vitke noge zgodne članice obitelji Tedeschi.

Elegantna poduzetnica nije pretjerivala ni s make-upom ni nakitom, a stajling za koji je zaslužila čistu peticu iz stila upotpunila je torbicom i seksi sandalama s remenčićima.

  • +9
Lada Tedeschi Fiorio Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic/PIXSELL

Inače, u jednom ranijem intervjuu Lada je otkrila kako joj je trčanje pomoglo u svim aspektima života jer zahtijeva trud, samodisciplinu i upornost.

Počela je trčati slučajno, na nagovor prijatelja, iako je mislila da je to dosadna rekreacija koja uopće nije za nju. No nakon svakog treninga osjećala se sve bolje, tako da odustajanje više nije bilo opcija, a trčanje joj je pomoglo i da se oslobodi stresa na poslu.