SINONIM LJETA

Kada vidite izdanja ovih mladenki s Instagrama, promijenit ćete mišljenje o vječnim espadrilama

09.06.2021 u 17:48

Bionic
Reading

Kao na brojna svečana događanja, globalna pandemija bitno je utjecala na organizaciju vjenčanja. Iako su posljednjih mjeseci svedena na minimum, brojni parovi ipak su odlučili izreći sudbonosno 'da'. Novo normalno, osim na samu organizaciju vjenčanja i brojku gostiju, uspjelo se odraziti i na modne odabire mladenki

Umjesto tipičnih haljina za poseban dan, mladenke sve češće biraju netipična, no ništa manje genijalna izdanja, a isto se može reći i za njihov odabir obuće. Trend udobnih odjevnih komada i obuće, a koji je doživio modni procvat zahvaljujući globalnoj pandemiji, uspio se uvući i u svijet vjenčanja.

Sudbonosno 'da' brojne su mladenke posljednjih mjeseci izrekle u udobnim modelima obuće poput ravnih sandala, gležnjača, kao i u bezvremenskom ljetnom modelu – espadrilama na punu petu.

  • +23
Espadrile Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ova svestrana platnena obuća s potplatom od užeta, savršena je za ljetne vrućine jer je udobna i prozračna, a osim toga modeli na punu petu izgledaju fantastično i za neke svečanije prigode kao što su vjenčanja. Potvrđuju to fotografije ovih pet mladenki sa Instagrama koje su sa svojim vjenčanicama, svaka u svom stilu, odlučile nositi bezvremenske espadrile u različitim verzijama – neke kao dio glavnog vjenčanog izgleda, a druge kao zamjensku obuću za proslavu ljubavi u restoranu.