MIRNA MARAS:

'Kada sam tužna, plačem'

04.09.2013 u 10:25

Bionic
Reading

Mirna Maras progovorila je o teškim trenucima s kojima se nosi nakon odluke o razvodu braka s Marijem Valentićem

'Brak s Marijem za mene je bio lijepo razdoblje i pamtit ću mnogo lijepih trenutaka. Ipak, život nas zna iznenaditi i suočiti s nepredvidljivim situacijama, u kojima nepomirljive razlike igraju važnu i veliku ulogu. Ljudi, kao i odnosi u braku, evoluiraju i nužan je velik rad na odnosu i konstantna prilagodba. Nažalost, unatoč iskrenim i dugotrajnim naporima, nismo našli način da pomirimo velike ljudske razlike među nama', rekla je Mirna u intervjuu za Story.

Ipak, kaže da ona i Mario ostaju prijatelji, a često ih se može vidjeti kako s četverogodišnjim Nikom zajedno idu u park.


Mirna naglašava da se trudi biti jaka zbog sina. 'Nije lako kada ostanem sama sa svojim mislima. Ovo je jako teško razdoblje za mene, no ne mogu se zatvoriti u svoja četiri zida. Osmijeh ponekad nije ogledalo unutarnjeg raspoloženja', priznaje lijepa Mirna.

Na pitanje što će najviše pamtiti iz razdoblja s Marijem, kaže: 'Mogu izdvojiti dva događaja: Nikino rođenje i vjenčanje. Vjenčanje je bilo kao iz bajke, a Nikin dolazak na svijet prava čarolija', zaključila je Mirna, ističući da nikada nije imala potrebu glumiti, ni sebi, ni drugima.

'Kada sam tužna, plačem. Kada sam sretna, smijem se. Ne skrivam se od sebe i onoga kako se osjećam', rekla je.