LJUBE SE GDJE STIGNU

Justin i Jennifer ne mogu sakriti svoju sreću

14.06.2012 u 11:28

Bionic
Reading

Justin Theroux i Jennifer Aniston proveli su tri romantična dana u Parizu, a prilikom obilaska Eiffelovog tornja svoju su ljubav pokušali pokazati i potpuno usklađenom odjećom

Zvijezda serije 'Prijatelji' i njezin dečko razgledavali su Pariz odjeveni u gotovo istu odjeću: oboje su odjenuli crne sakoe i crne hlače. Justin je svoj komplet kombinirao s bijelom košuljom i tankom kravatom, dok je Jennifer nosila crni top isandale. Izgledali su opušteno tijekom šetnje do poznatog restorana Jules Verne koji se nalazi unutar tornja.

Snimljeni su trećeg dana njihovog odmora koji će trajati 11 dana, piše časopis Us Weekly koji navodi izjavu svjedoka koji kaže da je par izgledao zaljubljeno čak dok je prelazio carinski prijelaz.

'Cijelo su se vrijeme grlili i ljubili', primijetio je izvor: 'Iako su mogli prijeći carinski prilaz preko reda, oni se nisu žurili.' Par je ranije večerao u poznatom restoranu La Stresa koji se nalazi u osmom pariškom okrugu, a dan ranije proveli su u šopingu.

Justin je nedavno za američki TV šou 'Extra' izjavio kako svake večeri odlazi u krevet uvjeren da je najsretniji čovjek na svijetu. Prošlog je mjeseca britanski magazin Now pisao kako Theroux prolazi kroz krizu budući da mu veza sa slavnijom i bogatijom djevojkom poljuljala samopouzdanje. Navodno je Jennifer u jednom trenutku priznao kako misli da nije dovoljno dobar za nju.

No, prijatelji kažu da je ona preuzela kontrolu nad njegovim životom i natjeravši ga da proda kuću koju je prije pet godina kupio na Havajima kako bi zajedno mogli kupiti još veću, piše Mail Online.