ljubav cvjeta

Romantika na Jamajci: Selena Gomez i Justin Bieber ne skrivaju zaljubljenost

22.02.2018 u 10:27

Bionic
Reading

Iako je tijekom prošlosti njihova veza bila vrlo turbulentna i puna uspona i padova, Justin Bieber i Selena Gomez svojoj su ljubavi dali novu šansu, a zaljubljenost se više ni ne trude skriti

Prije nekoliko dana mladi glazbeni par, Selena Gomez i Justin Bieber zajedno su otputovali na Jamajku, na vjenčanje Justinova oca s novom djevojkom, a pritom nisu skrivali emocije. Nove paparazzi fotografije, snimljene s velike udaljenosti, potvrđuju kako je njihova veza jača no ikad.

Već danima uživaju u luksuznom Round Hill Villas odmaralištu, gdje su uhvaćeni u trenucima nježnosti.

  • +11
Selena Gomez i Justin Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

23-godišnji glazbenik poljupcima je obasipao dvije godine stariju djevojku, a potom ju je opustio masažom.

'Tijekom prošlosti Selena je bila vrlo uzbuđena i silom je htjela da stvari između njih dvoje uspiju, no isto tako mnogo se puta se razočarala. Ovoga puta Justin čini sve kako bi ju zadržao i ponovno osvojio njezino srce', rekao je nedavno izvor blizak paru, a to je uostalom vidljivo iz priloženog.

  • +14
Selena Gomez i Justin Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vjenčanje Justinova oca Jeremyja Biebera i dugogodišnje djevojke Chelsey Rebelo održano je na hotelskoj plaži pred tek 30-tak gostiju i najbliže obitelji. Nakon intimne ceremonije 42-godišnjak je putem Instagrama podijelio još jednu radosnu vijest.

Njegova novopečena supruga je u drugom stanju, pa će Justin krajem godine dobiti polubrata ili polusestru.

My beautiful wife and....

Objavu dijeli Jeremy Bieber (@jeremybieber)