IVAN DEČAK:

'Još uvijek u ormaru imam podrapanu majicu iz srednje'

23.04.2015 u 20:34

Bionic
Reading

Ivan Dečak, simpatični frontmen Vatre i mentor TV showa The Voice, modi pristupa neopterećeno, a kaže da ga nimalo ne pogađaju kritike

Prošla je godina bila znaku benda Vatra koji je zahvaljujući velikom hitu 'Tango' osvojio top-ljestvice pa su mnogi tek tada otkrili ovaj bend koji je na sceni zapravo više od 15 godina.

Ivana gledamo svake subote u showu The Voice, a za tportal nam je otkrio ponešto o svom modnom stilu.

Glazbenik kaže da mu se svakodnevna odjeća razlikuje od one za nastupe.

'Pa pozornica i svjetla reflektora iziskuju nešto drukčiju odjeću, a što se tiče kupnje odjeće, rekao bih da je to nekakva kombinacija jer mi ponekad pomaže i supruga. Inače nemam neke modne uzore, pa tako niti među glazbenicima', objašnjava Ivan.

Posebne rituale njege lica i tijela kaže da nema, a omiljeni parfem mu je Armani Code.

Dodaje da ga nimalo ne uzbuđuju kritike.

'Ne čitam kritike, a pogotovo ne one o odijevanju. Što se tiče nekakvih modnih promašaja, sigurno ih je bilo i sigurno će ih i biti', iskren je Ivan dodajući da je po pitanju šopinga jednostavan jer zna što mu treba i to kupuje.

Prisjetio se i svojih teen dana: 'Moj stil tada je bila kožna jakna, majica okrenuta naopako i podrapane hlače.'

Ivan nam je otkrio i da još uvijek čuva najdražu majicu iz srednje škole.

'Još uvijek u ormaru imam majicu benda The Doors. Ona mi je bila glavni odjevni artikl u srednjoj. Sad je totalno iznošena, poderana je i jedva se vidi natpis, ali je draga uspomena na neka prošla vremena', rekao je frontmen Vatre koji uživa u slobodnim trenucima sa suprugom Ninom i kćerkicom Ditom