MALE SENZACIJE

Još nemaju ni 10 godina, a već su intervjuirale Rihannu

15.02.2012 u 18:49

Bionic
Reading

Premda imaju samo osam i pet godina, Sophia Grace Brownlee i njezina rođakinja Rosie McClelland iz Essexa u Engleskoj postale su senzacija na YouTubeu i uz malu pomoć Ellen DeGeneres završile su na crvenom tepihu na dodjeli Grammyja fotografirajući se i intervjuirajući najveće glazbene zvijezde

Nakon što su u listopadu prošle godine osvojile Ellen DeGeneres i njezinu publiku, dvije britanske djevojčice, Sophia (8) i Rosie (5), završile su na crvenom tepihu intervjuirajući Katy Perry, Rihannu, Taylor Swift, Fergie i mnoge druge glazbene zvijezde.

Curice su se, naime, proslavile nakon što je na YouTubeu osvanuo njihov video u kojem izvode pjesmu 'Super Bass' Nicki Minaj. Video je postao toliki hit da su djevojčice privukle pažnju i ozbiljnijih TV lica, a najzaslužnija za njihovu slavu trenutno je Ellen DeGeneres koja ih je pozvala da preuzmu ulogu reporterki na crvenom tepihu nagrada Grammy

Djevojčice su se sjajno snašle i bez imalo srama dozivale poznata imena koja su im redom prilazila, razgovarala s njima, pa čak i zapjevala.

Izrazito su se razveselile susretu s Katy Perry koja je zapjevala s njima i pohvalila njihove ružičaste haljinice. No najjaču ciku izazvala je Rihanna koja im je prišla i počastila ih velikim zagrljajem. Rosie joj je rekla da joj je upravo ona najdraža pjevačica.

Spontane i pune samopouzdanja, curice su i pozirale fotografima na crvenom tepihu, a potom su se nakon podužeg hvatanja celebrityja i naslikavanja malo i umorile, pa su sjele i pojele sendvič.

Pogledajte i video koji ih je proslavio na YouTubeu: