ljepotica u crvenom

Još jedno izdanje vrijedno divljenja: Danijela Martinović sjaji kao nikada

08.07.2023 u 14:48

Bionic
Reading

Simpatična Splićanka ovih dana samo reda dobre stylinge, a sinoć je u dvorcu Oršić prošetala kombinaciju koja je otkrila i njezinu dobru liniju i njezino zanimanje za modu. Osmijeh Danijela Martinović nije skidala s lica, a u ovoj kombinaciji pokazala je i samopouzdanje

'Čarobna večer u dvorcu Oršić', tako je Danijela Martinović opisala svoj sinoćnji nastup. U baroknom okruženju Hrvatskog Zagorja Danijela Martinović blistala je u crvenoj haljini, a da se dobro osjeća u vlastitoj koži jasno je iz prvog pogleda.

Martinović se odlučila za dugačku haljinu, ali s modernim zaokretom!

Ove su sezone popularni prorezi pa je i ova divna haljina s potpisom Gabrijele Kanižaj imala proreze oko struka, a pravo iznenađenje krije se na leđima. U području donjih leđa pažnju privlači velika crvena mašna, za koju se može reći da je glavna zvijezda ovog outfita.

Kao i obično, Danijela je dobila brojne pohvale na račun svog izgleda, a jedna pratiteljica zaključila je da je Danijela 'sitna, ali dinamitna'.

Danijela ima i zašto biti tako dobro raspoložena, a njezina sestra Izabela sve je potvrdila. Priznala je da Danijelina knjiga 'Tuširanje duše' dobiva same pohvale, ali i da je obitelj dobro prihvatila Danijelinog novog dečka.

  • +31
Danijela Martinović - promocija knjige 'Tuširanje duše' Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/PIXSELL