POVRATAK NA SCENU

Izabela Martinović o obitelji i Danijelinom dečku: 'Svi smo zadovoljni'

03.07.2023 u 09:33

Bionic
Reading

Mlađa sestra pjevačice Danijele Martinović vratila se u grupu Stijene i to u velikom stilu. Nastupila je na Splitskom festivalu na Prokurativama proteklog vikenda

Stijene su nastupile s domoljublnom pjesmom 'Dome moj', a stajling je Izabela Martinović prigodno okitila značkom hrvatske zastavice na ovratniku. Otkrila je da ih čeka snimanje albuma starih uspješnica legendarnog benda u novom ruh i radno ljeto.

Pričala je i svojoj obitelji. 'Čim je glazba tu, svi smo sretni i zadovoljno. Osim mame i tate, sestra je podrška. Slaže se sa svime što ja kažem i svime što me srce vodi. Ponosna sam na njenu knjigu i mi se međusobno podržavamo. Obitelj je prihvatila novog dečka i svi smo zadovoljni', izjavila je Izabela za 24sata.

Izabela Martinović Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

Prisjetimo se, u grupi Stijene provela je 6 godina i objavila 2 albuma na kojima su se nalazile pjesme koje su u to vrijeme osvajale prva mjesta na festivalima. Nakon razlaza s bendom, napravila je glazbenu pauzu, no unazad nekoliko godina radila je na svojim pjesmama.

NA PROKURATIVAMA

Evo kako je bilo na završnoj večeri Splitskog festivala

Pogledaj galeriju

Mnogima nije poznato da je članica splitskog ogranka HSLS-a, no za Slobodnu Dalmaciju je izjavila da joj je članstvo u 'hibernaciji': 'Nije politika za mene. Samo domoljublje i muzika', poručila je.