PROLJETNI MUST HAVE

Još dvojite oko kožnih hlača? Stajling ove kreativne Španjolke zauvijek će vas razuvjeriti

04.03.2021 u 12:39

Bionic
Reading

Kožne hlače već neko vrijeme nisu rezervirane samo za pripadnike subkultura već ih s puno stila nose i poznate fashionistice koju modu imaju u malom prstu

Ukoliko ste se malo već zasitili udobnih tajica ili trendi jogger hlača, a ne nose vam se traperice, rješenje bi mogle biti kožne hlače koje su pravi modni klasik i nisu prikladne samo za večernje prigode.

Riječ je o bezvremenskom odjevnom komadu koji odgovara svim dobnim skupinama i uspijeva se uklopiti kako u dnevne tako u večernje kombinacija.

Ovo je komad koji vrijedi imati u garderobi i koji se izvrsno kombinira i s npr. majicama na pruge, oversized džemperima, košuljama, kaputima, tenisicama...

Ako ste niste sigurni oko investiranja u kožne hlače ovog proljeća, ležerna kombinacija koja uključuje još i bijele tenisice i umirujuću svijetlozelenu boju, savršen je modni spoj, a osmislila ju je španjolska dizajnerica Vicky Martín Berrocal.

Tamnokosa fashionistica redovito skuplja lajkove za svoje ludo dobre modne kombinacije, pa je na Instagramu ponovno dokazala zbog čega je smatraju jednom od najbolje odjevenih Španjolki.

  • +11
Kožne hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Iskombinirala je kožne hlače s potpisom svima pristupačnog brenda Mango, svijetlozeleni kaput, sweatshirt u istoj nijansi, trendi ogrlicu i bijele tenisice, a rezultat je jednostavan, ali vrlo chic dnevni look.

Osim kožnih hlača, Vicky je stajling začinila odabravši boju koja će vladati ove godine, a riječ je o zelenoj. Premda je Institut Pantone odabrao žutu i sivu kao boje godine, upravo je zelena jedna od najvažnijih nijansi i dominirat će modnom scenom.

Vidjeli smo je na revijama za proljeće-ljeto 2021. godine, kao i na Milanskom tjednu mode u nekim kolekcijama modnih kuća poput Etro ili Emporio Armani. Osim klasične smaragdno zelene, viđat ćemo zeleno u najrazličijim verzijama: od nijanse pistacije, limete, maslinastozelene pa do plavozelene.