KRALJICA ULIČNE MODE

Irina Shayk na sebi ima sve modne trendove o kojima mjesecima slušamo

04.03.2021 u 10:33

Bionic
Reading

Rijetko tko može privući pažnju na ulici kao što to može Irina Shayk. Zahvaljujući svojim genijalnim stajlinzima koje je za vrijeme pandemije pokazivala na ulicama New Yorka, ruska manekenka stekla je status kraljice ulične mode, a taj je status još jednom potvrdila u šetnji s kćerkicom Leom De Seine

Proslavljena manekenka Irina Shayk, koja je nedavno progovorila o zajedničkom skrbništvu s bivšim partnerom Bradleyjem Cooperom nad njihovom kćerkicom Leom De Seine, nije prošla neprimijećeno na ulicama New Yorka. Paparazzi su 35-godišnju Ruskinju uslikali u uobičajenoj šetnji tijekom koje je iz vrtića pokupila svoju mezimicu, a potom su se obje uputile natrag prema stanu.

Da itekako prati modne trendove Irina je nebrojeno puta dosad dokazala, a nerijetko se događalo da među prvima isfura komade koji tek trebaju zaraditi trendovski status. Ovog puta je u jednom stajlingu isfurala tri aktualna trenda sezone i opravdala titulu kraljice ulične mode.

  • +9
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Umjesto za skinny model traperica koji polako odlazi u zaborav, Irina se odlučila za opušteniji model traperica širih nogavica. Upravo ovakvi udobni modeli traperica postali su popularni potkraj 2020., kao rezultat globalne pandemije i sve češćeg boravka kod kuće, a da će biti dominantan trend u aktualnoj godini, pokazuju i statistike.

Podaci online trgovine MatchesFashion jasno pokazuju da je potražnja za trapericama u 2020. godini porasla za 50 posto, i to unatoč pandemiji i karanteni, a najviše pažnje među trendsetericama izazvali su modeli ležernijeg kroja, odnosno modeli širih nogavica te baggy modeli.

  • +13
Trapezice i bootcut traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Svoje traperice Irina je uskladila s robusnim čizmama s debelim potplatom koje su ove sezone apsolutni trend broj jedan, kao i upečatljivim plavim teddy kaputom s potpisom modne kuće Max Mara koji se već nekoliko sezona zaredom ne skida s liste najpoželjnijih kaputa.