LJEPOTA NE ZNA ZA GODINE

Joan Collins zanosna i sa 75

26.01.2009 u 11:00

Bionic
Reading

Većina žena u 75. godini veći dio dana rado se odmara ležeći na sofi, no malo je onih koje to rade s toliko stila. Joan Collins je svakako jedna od njih

Joan sa suprugom

Vremešna Joan Collins, usprkos svojim poznim godinama, nije nimalo izgubila na ljepoti, a još manje na besprijekornom stilu koji je njezin zaštitni znak već desetljećima.

Neobičan šešir ukrašen perima fazana i cvjetovima, zlatne štikle i krupni upečatljivi nakit i kamenje tirkiza na narančasto-smeđoj tunici koje je odjenula za snimanje za magazin Hello! teško da su uobičajena odora prosječne penzionerke. Ali Joan nikako nije prosječna.

'Nedavno sam se pridružila svijetu 21. stoljeća i nabavila si kompjutor', rekla je 75-godišnja glumica koja je od 2002. godine u braku sa 43-godišnjim kazališnim režiserom Percyjem Gibsonom.

Mladenački izgled koji ne odaje njezine godine nije rezultat samo odjeće koju nosi, već i zdrave prehrane, zdravog života i uspješnog izbjegavanja estetskih kirurga.

'Osim u slučaju da počnem izgledati kao Zla vještica sa Zapada, sasvim sam zadovoljna svojim izgledom. Ljudi znaju koliko sam stara', rekla je slavna glumica koja se proslavila ulogom zločeste Alexis u kultnoj seriji 'Dinastija'.