HALJINE ZA GLAVOBOLJU

Jesu li ovo najubojitiji dekoltei koje ste ikada vidjeli?

17.02.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Seksi i izazovnom dekolteu rijetko tko može odoljeti, a to jako dobro znaju brojne celebrity dame koju su na crvenim tepisima stvorile užarenu atmosferu smjelim kombinacijama, dubokim izrezima i pravilom manje je više

Crvene tepihe na samome početku ove godine obilježile su vrlo seksi i izazovne kombinacije brojnih poznatih dama koje točno znaju kako izborom odjeće privući pažnju. Tako se na ovogodišnjoj dodjeli glazbenih nagrada Grammy crveni tepih zažario od hrabro dubokih dekoltea.

Pjevačica Rihanna koja je nedavno postala plavuša odjenula je crnu dugu haljinu čija je namjera bila pokazati više no sakriti. Premda je dosezala do poda, u dugoj svečanoj haljini Rihanna uspjela je pokazati noge, leđa i, naravno, dekolte. Duboki dekolte sezao je skoro do pupka, jasno naglašavao da pjevačica nije odjenula grudnjak, a njezinim čarima rijetko tko je mogao odoljeti.

Reality zvijezda Kim Kardashian rijetko kada, osim kada ide u teretanu, izlazi u odjeći koja nije seksi. Ovoga puta na crvenom tepihu je odlučila pokazati svoje najjače adute. Kraljevski plava haljina uskoga kroja naglasila je svaku Kiminu oblinu, a u prvom planu je bio dekolte ukrašen šljokicama koji je jednostavno privlačio poglede svih prisutnih.

Pjevačica Britney Spears koja je bila u Kiminom društvu, za dolazak na zabavu uoči dodjele Grammyja odabrala je malu crnu haljinicu. No, njezin odabir male crne haljine daleko je od onog modela koji je popularizirala slavna Audrey Hepburn. Satenska crna opravica ukrašena šljokicama dosezala joj je do koljena, a najuočljiviji detalj je definitivno bio duboki dekolte.

Poznata po svojim oblinama, glumica Christina Hendricks za dodjelu nagrada BAFTA odjenula je na prvi pogled vrlo jednostavnu crnu dugu haljinu. No, obična crna haljina od pliša je imala jedan ubojiti detalj – naglašeni dekolte ukrašen volanima koji je Christinine obline pokazao u punom svjetlu.

Na dojeli Grammyja pjevačica Fergie posegnula je za više materijala od ostalih dama, no trik je bio u tome što je njezina haljina bila u potpunosti prozirna. Narančasta čipkasta haljina otkrivala je Fergieno donje crno donje rublje, pa iako nije imala dekolte, čipka je u potpunosti otkrila Fergien zamamni dekolte.

Manekena Amber Rose inače poznata po više no smjelim kombinacijama, ovoga puta je je odlučila upotrijebiti sve trikove – duboki dekolte, izazovni prorez te leopard uzorak.

Pjevačica Christina Milan svoje čari otkrila je zelenom haljinicom koja joj je dosezala do koljena. Dobrim spojem tamne i svijetle zelene Christinina haljina je sakrila sve nedostatke, a adute naglasila. Tako se u prvome planu našao dekolte uokviren maštovitim izrezom.

Plavokosa ruska manekenka Anne Vyalitsyn prije prekida s dečkom Adamom Levinom na dodjeli Grammyja izazvala je pravu pomutnju. Njezina haljina načinje od traka nije skrivala puno toga. Kratku, asimetričnog kroja i na preklop, Anneinu haljinu je bilo teško ne primijetiti.