gazelice u novom ruhu

Jesu li ovo najpoželjnije tenisice sezone? Popularan model u ovom dizajnu je neodoljiv

26.03.2024 u 19:00

Bionic
Reading

I ove sezone nose se metalik boje pa su luksuzne tenisice Adidas x Gucci u trenu postale jedne od najpoželjnijih na modnoj sceni

Adidasove Gazelle jedne su od rijetkih koje popularnošću mogu parirati najpoželjnijim sambicama, ali metalik modeli iz kolekcije nastale u partnerstvu s Guccijem mogli bi preuzeti status najpopularnijih tenisica današnjice.

Suradnja Adidasa i slavne talijanske modne kuće Gucci traje još od prošlog proljeća, a luksuzni srebrni model proizašao iz ove hit kolaboracije ima baš sve potrebno da stekne laskavu titulu najpoželjnijeg modnog komada u narednom periodu.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Naime riječ je o iznimno udobnim tenisicama s elastičnim gumenim, niskim potplatom, koji je djelomično proziran, te s tek gotovo nevidljivim natpisom 'Gucci' na bočnoj strani pete.

Karakterizira ih blještav metalik dizajn koji nastavlja biti iznimno popularan, bilo da je riječ o srebrnoj, zlatnoj ili brončanoj boji. Uz sve to, dozu elegancije pružaju kontrastne bordo vezice te prepoznatljive prugice u crnoj boji.

Gazelice u ovom ruhu garantirano će privlačiti pažnju i u trenu podizati baš svaki stajling, a zbog njihove udobnosti i lakoće pri nošenju, odlično će pristajati i ljetnim stajlinzima, čineći kombinacije s haljinama i suknjama još elegantnijima.

Također, ljubiteljice metalik dizajne dolaze na svoje i popularnim Adidasovim modelom Country OG u spoju srebrne i zelene boje, a koji ipak dolazi po nešto pristupačnijim cijenama od luksuznih modela s potpisom slavnog Guccija.

  • +2
Adidas Country OG Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo