savršene za proljeće

Top modeli: Ovo su najbolje bijele tenisice koje idu uz sve iz ormara

17.03.2024 u 12:43

Bionic
Reading

Možda se najveći ljubitelji tenisica s time neće složiti, ali činjenica je da vam je potreban samo jedan par za beskrajan broj odjevnih kombinacija bez greške. A dobre bijele tenisice savršen su početak

Svestranost klasičnih modela obuće ne treba podcijeniti, oni su poput praznih platna na našim stopalima. A svakih nekoliko mjeseci pojavi se novi trendi par – tako vidimo gomilu modela Salomona i Veje, s još uvijek popularnim Adidasovim sambicama - ali ovi ulični stilovi doista su otporni na trendove.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Naprimjer, Reebok Club C 85, Superga 2750 Cotu Classic i Tretorn Nylite već su desetljećima uzori. Osim toga, bijelim tenisicama praktički je nemoguće 'zabrljati' - bez obzira nosite li ih uz traperice ravnih nogavica i predimenzioniranu majicu s kapuljačom ili uz proljetnu haljinu, pružaju pravu kombinaciju cjelodnevne udobnosti i provjerenog stila.

Kako su bijele tenisice postale toliko popularne

Bez obzira na prolaznost i mijenu trendova, bijele tenisice i dalje su super popularne među svima, od zaposlenika u uredu pa do kreativnih direktora. A najbolje je to što idu uz sve – čak i više od crnih tenisica – a izgledaju tako bezvremenski. Svaka silueta, od visokih do sportskih tenisica, dobro funkcionira u bijeloj, boji koja se dobro slaže s plavim trapericama, crnim hlačama i cvjetnim haljinama. Također pokazuju svijetu malo o tome tko ste, a vidjet ćete ih podjednako u školskim učionicama i zbornicama te se upravo u tome krije njihova zavodljivost.

Izbor savršenih bijelih tenisica koje ćete nositi uz baš sve iz ormara itekako je šarolik. Od sportskih i visokih Converseovih modela do hita s TikToka koji je proslavila Kate Middleton, problem je na kraju odabrati samo jedan par.

  • +16
Bijele tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo