new balance

Ove udobne i povoljne tenisice najpopularnija su alternativa Sambama

21.03.2024 u 12:00

Bionic
Reading

New Balance 530 tenisice pronaći ćete po cijeni od oko 100 eura i to u raznim elegantnim dizajnima srebrnih detalja

Iako se padu popularnosti Adidasovim 'sambicama' i dalje ne nazire kraj, postoje modeli koji su iz dana u dan sve poželjniji te bi u narednim mjesecima mogli postati njihova 'broj jedan' alternativa.

Nekoliko modela natječe se za sam vrh popularnosti u očima trendseterica pa su uz Sambe trenutno najpoželjnije i New Balance 530 tenisice čiji je retro šarm zaludio modnu scenu.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Ako ste u potrazi za tenisicama kojima ćete obogatiti svoju kolekciju ovog proljeća, teško ćete naći aktualnije i udobnije od New Balanceovih udobnih 530 modela koji se ističu glomaznim dizajnom, prvotno nastalim za svrhe planinarenje.

Planinarske tenisice već su dugo među hit komadima, a ovaj model iz 90-ih među najpopularnijima je zbog svog ponešto elegantnijeg stila i dizajna u bijelim, srebrnim i krem bojama.

New Balance 530 tenisice uz to su i besprijekorno udobne, koliko zbog mekane, debele potplate, toliko i zbog prozračnog materijala uz koji noga može 'disati' pa ćete ih lakoćom nositi tijekom cijeloga dana.

Također, iznimno su svestrane i nose se na razne outfite, od onih s klasičnim trapericama preko sportskih varijanti s tajicama i trenirkama do efektnog spoja s raznim suknjama pastelnih proljetnih boja.

Prednost je i njihova pristupačna cijena od oko 100 eura, a ako želite otići korak dalje i podići svoju kolekciju obuće na višu razinu, tu su i luksuzni 530 modeli nastali u suradnji s jednim od najomiljenijih brendova današnjice, Miu Miu.

New Balance x Miu Miu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije