DOBAR STIL

Jesu li ovo najbolji stylinzi za hladne dane?

25.11.2013 u 15:49

  • +4

Najbolje odjeveni tjedna

Izvor: Guliver/Splash / Autor: Splash

Bionic
Reading

Prošli je tjedan bio zanimljiv što po modnim gradovima širom svijeta, što po crvenim tepisima. Poznate su ljepotice pokazale nekoliko doista odličnih stylinga

Londonska dizajnerica Orla Kiely 'krivac' je za odličnu haljinu koju je u prošlom tjednu isfurala vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton, a koja je zapravo iz prošlogodišnje kolekcije te smo je već i ranije imali prilike vidjeti na njoj.

Cipele Jimmy Choo i haljina velškog dizajnera Juliena MacDonalda bili su pak zaslužni za upravo ubojito izdanje Taylor Swift na dodjeli američkih glazbenih nagrada AMA.

Seksi je bila i Kelly Brook koja je na svoj 34. rođendan obukla kombinezon prekriven tamnoplavim šljokicama, a u kojem su joj grudi izbile u prvi plan.


Pippa Middleton isfurala je kontroverznu haljinu, u kombinaciji čipke i tila koja je mnogo skrivala i još više otkrivala – u isti mah. Ovakve su kreacije trenutačno u top trendu, no uvijek izazivaju podijeljena mišljenja.

Fergie je isfurala vrući trend u obliku crveno-crnih kariranih hlača i crno-bijele jaknice, a Freida Pinto žarila i palila ulicama Madrida u čizmama preko koljena.

Olivia Palermo
također je nosila već viđenu haljinu, ali ju je kombinirala na novi način te je i sva u resicama opet zavrijedila pozornost.