odličan IZBOR

Jeste li spremni? Evo što tijekom pandemije nije zabranjeno.

15.12.2020 u 14:43

Bionic
Reading

Jeste li spremni prilagoditi se i biti fit kada se ovo pandemijsko poglavlje zatvori ili se barem dovoljno ublaži? Jedan od najboljih modela prilagodbe svakako je priroda i kretanje. Pozitivni učinci hodanja brojni su. Čak i kraća šetnja po kvartu puno znači za održavanje zdravlja, a da ne pričamo o malo dužim relacijama ili planinarenju

Za hodanje je najbitnija dobra volja, a nakon toga, bitno je kakvu obuću odaberemo.

Trendovi se mijenjaju, no obuća za hodanje mora biti prije svega kvalitetna i udobna, a ako je riječ o zimskim mjesecima i nepropusna i topla.

Za žene i muškarce koji su stalno u pokretu, idealan je Mephistov brend ALLROUNDER, kako za avanturiste, tako i za strastvene gradske šetače. U zadnje vrijeme više smo u pokretu, čak i dolaskom hladnijih dana; priroda je rješenje za izlaske, druženja pa i poslovne sastanke. Za one čije su šetnje ipak gradske, ALLROUNDER nudi estetski privlačnu, manje masivnu liniju u kojoj je udobnost isto tako na prvom mjestu, a u svakom ćete se trenutku osjećati dovoljno uređeno ako završite i negdje drugdje, primjerice, u uredu ili kafiću.

Ova obuća daje odgovore na najzahtjevnije uvjete – odličan je izbor za dugo hodanje, šumske avanture i planinarenje.

Zašto su toliko udobne?

Zamislite cipele u kojima hodate cijeli dan, stopalo vam je na suhom, obavijeno mekanim „omotačem“, a vi suvereno koračate i privlačite pažnju modernim dizajnom s decentnim detaljima.

ALLROUNDER cipele to su što ste zamislili, a imaju i najinovativnije tehnologije za besprijekoran #hodpooblacima

  • krenimo od potplata; potplat otporan na klizanje jamči sigurno i stabilno prijanjanje na bilo kojem terenu dok je unutarnji sloj potplata savršena potpora za vaše stopalo i petu
  • prava koža koja diše osigurava prirodnu higijenu stopala
  • hidrofobni materijali u kombinaciji s vodoodbojnom i prozračnom ALLRO-TEX membranom pružaju maksimalnu udobnost
  • anatomski zamjenjivi ulošci osiguravaju mekan i podatan osjećaj i ublažavaju mehaničke udarce na stopalo

Preostaje vam samo odabrati neke od modela za grad ili za avanture u prirodi: Allrounder - Mephisto