ZALJUBLJENA DO UŠIJU?

Jessica Simpson zaručila se nakon samo sedam mjeseci veze

15.11.2010 u 11:00

Bionic
Reading

Izgleda da američka glumica, pjevačica, zvijezda realityja i modna dizajnerica misli ozbiljno sa svojim dečkom Ericom Johnsonom, jer tek što su proslavili pola godine veze, na njenoj ruci zablistao je zaručnički prsten

Tridesetogodišnja platinasta plavuša i godinu stariji igrač američkog nogometa zaručili su se samo dva tjedna nakon objave da se njezin bivši muž, pjevač Nick Lachey, zaručio sa svojom dugogodišnjim djevojkom, TV zvijezdom Vanessom Minnillo.

'Uzbuđeni su kao mala djeca!', kazao je glasnogovornik Simpsonove, potvrdivši informaciju o zarukama.

Njoj će to biti drugi ulazak u bračne vode, nakon razvoda od Lacheyja poslije trogodišnjeg mladenačkog braka 2005. godine.

Njihova bračna idila zabilježena je u MTV-jevu reality showu 'Newlyweds' (Novovjenčani), da bi se kasnije ipak razveli 'zbog nepomirljivih razlika'.

Jessica je kasnije priznala da ju je razljutilo kad je čula da je Lachey odmah nakon njihova razlaza uskočio u novu vezu.

'Koga ne bi povrijedilo da mu dojučerašnja ljubav samo dva-tri tjedna poslije nađe novu?', prokomentirala je u jednom intervjuu.

No utjehu je ubrzo našla u naručju drugog pjevača, Johna Mayera, a onda i kod aktualnog zaručnika, čim se rastao od svoje supruge, stilistice Keri Johnson. Njihov razvod formalno je okončan tek prošlog mjeseca.